Tjänster

Datorservice – vi lagar din dator!

Vi är ett företag som du kan vända dig till om du får problem med din dator och behöver datorservice i Skåne. Här kan du få hjälp med det mesta som rör datorer. Vi har erfarenhet av de flesta problem, så du kan vara lugn beträffande vår kunskap. Vi har arbetat med datorer under lång tid och många kunder har blivit hjälpta med än det ena, än det andra problemet inom datorbranschen.

Rådgivning

Innan du anlitar oss, så kan du helt kostnadsfritt få råd kring vad som kan göras. Vi bara glada över att du väljer att anförtro dig till oss. Vi skall göra allt vi kan för att du skall känna att vi gör allt för dig och din dator.

Hjälp med all form av datorservice

Vår kunskap är bred och du kan komma till oss oavsett vad det är för problem med din dator. Vi skall göra allt vi kan för att din dator skall bli så funktionell som möjligt.

Vår kundservice

Här är kundservicen viktig och alla kunder skall bli 100 procent nöjda med allt det som de får hjälp med och så länge som de inte är det, så försöker vi att göra så att de blir det. Är det någonting som du som kund inte är nöjd med, så hjälper vi dig med detta helt kostnadsfritt.

Vi hjälper dig med din dator.